Nieuwbouw


Nieuwbouw: ‘Een goed begin..is het halve werk’.
Een oud gezegde, dat nog altijd opgaat. Ook voor de nieuwbouw van uw permanente woning of vakantiewoning.

Een naam in nieuwbouw
Bouw- en Aannemersbedrijf H.M. Loman & Zn heeft een uitstekende naam op het gebied van kleinschalige nieuwbouw. Van het eerste advies tot en met de oplevering van uw woning kunt u rekenen op maatwerk. Uw persoonlijke wensen staan gedurende het gehele bouw- en afbouwproces vanzelfsprekend centraal. Goede communicatie, efficiëntie en vakmanschap zijn eveneens kernbegrippen.

Het beste van het beste
De specialisten van Bouw- en Aannemersbedrijf H.M. Loman & Zn passen uitsluitend de beste methodes, gereedschappen en materialen toe.

Vanzelfsprekend bouwen wij graag uw hele pand van fundering tot en met inpandige afwerking. Eventueel leveren wij het casco en maken het pand glas- en waterdicht, waarna u het pand zelf kunt afbouwen, terwijl wij met advies en bouwmaterialen gewoon tot uw beschikking blijven staan.
Nieuwbouw doen wij vaak in aangenomen werk. Meerwerk of wijzigingen worden vooraf vastgesteld om later geen problemen te krijgen. Sommige wijzigingen kunnen tijdens de bouw worden aangepast. Wij kunnen alle soorten nieuwbouw van traditioneel tot houtskeletbouw voor u uitvoeren.

Webdesign by RETO